Kontakt
Bufet
Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.
Cennik
Menu | Cena | |
---|---|---|
personel | osoby komercyjne | |
Gofr | 5,00 zł | |
Zapiekanka | 8.00 zł | |
Hot-dog | 5.50 zł | |
Dodatek do zapiekanki/hot-doga | 1.00 zł | |
Kanapka z szynką i serem | 5.00 zł | |
Kanapka z kurczakiem | 5.00 zł | |
Kanapka z pastą jajeczną | 5.00 zł | |
Sałatka jarzynowa 200 g | 4.00 zł | |
Sałatka selerowa | 4.50 zł | |
Sałatka grecka | 10.00 zł | |
Sałatka gyros | 10.00 zł | |
Koktajl | 5.50 zł | |
Drożdżówka | 3.50 zł | |
Pączki | 4.00 zł | |
Kawa duża | 4.00 zł | |
Kawa mała | 3.00 zł | |
Herbata | 2.00 zł | |
Czekolada | 4.50 zł | |
Obiad dwudaniowy | 16.00 zł | 17.50 zł |
Zupa | 4.50 zł | |
Drugie danie | 13.00 zł | 14.00 zł |
Jadłospis 16.06.2025r - 20.06.2025r
Obiady
Dania | Waga |
---|---|
|
|
Szczawiowa z jajkiem | 350 ml |
Zraz mielony duszony | 110g / 150 ml |
Ziemniaki młode | 250 g |
Bukiet warzyw z masłem | 120 g |
Kompot z rabarbaru | 250 ml |
|
|
Grochówka | 350 ml |
Pierogi leniwe z masłem | 130 g |
Ziemniaki | 250 g |
Jabłko pieczone z powidłami | 1 szt |
Kompot owocowy | 250 ml |
|
|
Botwinka | 350 ml |
Kotlet devolaile | 110 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Sałata w śmietanie | 120 g |
Kompot z rabarbaru | 250 ml |
|
|
Nieczynne | |
|
|
Pomidorowa z ryżem | 350 ml |
Ryba smażona morszczuk | 120 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Surówka z kiszonej kapusty | 120 g |
Kompot rabarbarowy | 250 ml |
Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.