Bufet

Kontakt

Bufet

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 10.00 zł
Sałatka gyros 10.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

 

Jadłospis 26.05.2025r - 30.05.2025r

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa z fasolki szparagowej 350 ml
Kotlet schabowy 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Kapusta młoda gotowana z koperkiem 120 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Wtorek
Rosół z makaronem 350 ml
Kurczak w sosie słodko – kwaśnym 200 g
Ryż 250 g
Kompot z rabarbaru 250 ml
 
Środa
Pomidorowa z ryżem 350 ml
Udko faszerowane pieczarkami 120 g
Ziemniaki młode 250 g
Sałata w śmietanie 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Czwartek
Pieczarkowa z lanym ciastem 350 ml
Zraz ze schabu w sosie własnym 110 g/100 ml
Ziemniaki 250 g
Buraczki tarte z chrzanem 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Piątek
Botwinka 350 ml
Pierogi leniwe z masłem 350 g
Jabłko pieczone z powidłami 1 szt
Kompot owocowy 250 ml
 

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.